Home /  Livrare & Retur

Livrare & Retur

Livrare & Returnare

Returnarea poliței de returnare a vehiculului Întotdeauna insistăm în aceeași zi de comandă, desigur, principiul livrării a doua zi, permițând persoanelor fizice să transfere bunuri de tensiune de încărcare 1-3 zile. În timpul transportului, probabil 7-15 zile.

Trebuie să plătiți transportul. Ieșirea de retragere Suntem dedicați satisfacției dvs. complete. După 5 zile de la primirea pachetului, trebuie să ne acceptați. politicile de schimb valutar înainte de a vă bucura de un simplu return, trebuie să contactați înainte de a ne întoarce adresa de expediere pentru a ne returna elementul. Toate elementele trimise înapoi la noi nu trebuie să fie purtate, modificate sau spălate starea lor originală, toate etichetele.

Nu ne putem întoarce la / să nu schimbăm numele, cum ar fi încălțămintea necorespunzătoare, nu îmi place proiectul. Prin urmare, asigurați-vă că formatul și proiectul încarcă ceea ce doresc.

Anulare

Dacă doriți să anulați comanda, vă rugăm să contactați serviciul clienți înainte de a ne trimite. Ne pare rău, nu putem anula comanda, dacă este expediată. Multumesc pentru intelegere. Dacă insistați că doriți să anulați comanda, rețineți politica de returnare.

Satisfacția dvs. este urmărirea noastră. Vă oferim o politică globală de returnare. Înainte de returnarea mărfurilor, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta despre problema dvs. De cele mai multe ori, suntem în măsură să oferim suport tehnic pentru a rezolva problema, nu trebuie să trimiteți nimic înapoi. Dacă există defecte iremediabile cu bunurile, puteți garanta că doriți să reveniți la proiect în schimbul că ne-au dat reparația sau înlocuirea noastră de 12 luni, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, veți primi mesajul mai târziu. Furnizați numele și ID-ul dvs. Orice comandă de returnare a elementelor trebuie păstrată în starea inițială. Nu este uzată, modificată sau spălată, toate etichetele atașate, trebuie să plătiți costurile de returnare, costurile de transport, costurile de achiziție.